RISIKO GLUKOSA PADA KESIHATAN / Md. Zairul Kusnan

By: Md. Zairul Kusnan, 1983- [author.]Material type: TextTextSeries: Cergas & sihat dengan nutrisiPublisher: Sabak Bernam, Selangor : Lebar Akar Resources, 2022Description: 40 pages colour .: illustrations 26 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789672443322; 9789672443308Subject(s): Health education | Nutrition | GlucoseDDC classification: 613
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Perpustakaan Awam Negeri Perlis
Pinjaman Dewasa
M - Pinjaman Bahasa Melayu M 613 MZK (Browse shelf(Opens below)) Available A000098437
Book Book Perpustakaan Cawangan Kuala Perlis
Pinjaman Dewasa
M - Pinjaman Bahasa Melayu M 613 MZK (Browse shelf(Opens below)) Available A000098440
Book Book Perpustakaan Cawangan Padang Besar Utara
Pinjaman Dewasa
M - Pinjaman Bahasa Melayu M 613 MZK (Browse shelf(Opens below)) Available A000098438
Book Book Perpustakaan Cawangan Simpang Empat
Pinjaman Dewasa
M - Pinjaman Bahasa Melayu M 613 MZK (Browse shelf(Opens below)) Available A000098439
Book Book Perpustakaan Komuniti UTC, Perlis
Pinjaman Dewasa
M - Pinjaman Bahasa Melayu M 613 MZK (Browse shelf(Opens below)) Available A000098442
Book Book Perpustakaan Pekan Arau
Pinjaman Dewasa
M - Pinjaman Bahasa Melayu M 613 MZK (Browse shelf(Opens below)) Available A000098441
Total holds: 0
Browsing Perpustakaan Awam Negeri Perlis shelves, Shelving location: Pinjaman Dewasa, Collection: M - Pinjaman Bahasa Melayu Close shelf browser (Hides shelf browser)
M 613 MAK Makanan Mudarat / M 613 MAZ LEBIH SIHAT DALAM 52 MINGGU : M 613 MZK BAIK DAN BURUKNYA KARBOHIDRAT / M 613 MZK RISIKO GLUKOSA PADA KESIHATAN / M 613 MZK KELEBIHAN SERAT DAN FITONUTREIN / M 613 MZK ASID AMINO DAN PROTEIN / M 613 MZK KEPERLUAN VITAMIN DALAM TUBUH /

General

LULUS

There are no comments on this title.

to post a comment.