Daripada DNA hinggalah kepada Gandum GM : Penemuan dan Perkembangan tentang Ubah suaian Genetik Makanan / John Farndon
Material type: TextPublisher: [2011?] Kuala Lumpur : INSTITUT TERJEMAHAN NEGARA MALAYSIA BERHADDescription: 63 pages : colour photographs ; 24 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789830686585 Subject(s): Genetically modified foods -- -- Juvenile literatureDDC classification: 576.5Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Perpustakaan Awam Negeri Perlis Pinjaman Dewasa | M - Pinjaman Bahasa Melayu | M 576.5 FAR (Browse shelf(Opens below)) | Available | 0000120333 | ||
Book | Perpustakaan Komuniti UTC, Perlis Pinjaman Dewasa | M - Pinjaman Bahasa Melayu | M 576.5 FAR (Browse shelf(Opens below)) | Available | 0000120334 |
Total holds: 0
Browsing Perpustakaan Awam Negeri Perlis shelves, Shelving location: Pinjaman Dewasa, Collection: M - Pinjaman Bahasa Melayu Close shelf browser (Hides shelf browser)
M 576.15 SAB Pengenalan ekologi | M 576.163 IBR Mikrobiologi makanan | M 576.5 BUT SAINS abad ke-21 : | M 576.5 FAR Daripada DNA hinggalah kepada Gandum GM : | M 576.5 FAT Genetik | M 576.5 HAR Peranan Gen / | M 576.5 ITA Konsep genetik |
Includes index
There are no comments on this title.